söndag 11 mars 2012

SUNNY SUNDAY


Goddagens!

Vilken härlig dag vi har idag. Solen skiner och jag hjälper mammi att vårstöka lite. Me like! Japps, idag är jag hemma hos familjen och myser. Det var ett tag sedan jag bjöd på "inredning" hemifrån my place. Faktum är att jag har massor av skojsiga grejer som väntar på mig där hemma och som är superredo att piffas med. Men det är ju ingen nyhet för er att jag är sugen på att "flytta" så det är nog anledningen till att jag inte riktigt har tagit tag i det.

 Ljuslyktor och ljusstake från Tine K.
 ♥

Nu väntar lite biscotti- bak. Söndagar är ju verkligen en riktig bakardag, iallafall i vår familj.

Ha en fin söndag!
Kram Amanda

EUPHORIAAAA.. FOREVER 'TILL THE END OF TIME...


STORT GRATTIS TILL BÄSTA LOREEN!

Halli Hallå, hur bra får man vá egentligen? Hon är ju totalt super-super-grym och det är såå skoj att hon vann hela faderulla här hemma i Sverige. Så nu kan jag glatt konstatera att RÄTT LÅT VANN. Och hur najs är inte det?! Jag har en känsla av att hon vinner hela tjotaballongen. Hoppas hoppas.

Hoppas ni är lika nöjda som jag med vinnaren av Mello. Om inte så är det ju lite småtrist men det finns inte så mycket att göra så här dags. Höhö. Känns bra tycker jag.. för själv är jag såå nöjd med resultatet, tjohoo. Sov gott allesammans!

Kram Amanda

lördag 10 mars 2012

Våren är här!


Underbaaaart! Idag har vi börjat lite smått med vårplanteringar och hur mysigt är inte det? Idag kan man glatt konstatera att våren är här. Vi får hoppas att den är här för att stanna.. jag som har tagit fram vårjackan och allt.

Bellis, minipenséer och pärlisar.

 Ha en fin kväll alla goa där ute!

Kram Amanda

BACK IN BUSINESS


Hej Alla Glada!

Nu har Mandy vaknat upp ur bloggdvalan. Hur är det med er? Igår var det dags för det traditionella genrepet av Melodifestivalen i Globen, och självklart var vi på plats.


Glada tjejor som håller tummar och tår för duktiga Loreen. Heja heja. Men jag måste faktiskt erkänna att det är många bra bidrag som är med i finalen i år.. och det är ju superskoj :)


Elma ♥ Mello

 Mammsen och Elma påväg ner i discokulan.


Innan genrepet startade bjöds på härlig melodifestivalsmusik. Oj va många bra låtar som har varit med under åren, man glömmer faktiskt bort.. men du känner jag att jag har fått en härlig uppfräschning på najsiga mellolåtar.

Hoppas ni får en fin lördagskväll! Nu får vi ju verkligen hoppas att rätt låt vinner .. hihi.

Kram Amanda